Hirdetés

Final Fantasy XV - chocobóra pattanunk az új játékmenetben

|

Tabata Hajime a Barcelona Games Worldon tartott egy bemutatót a Final Fantasy XV-ről, ami során bőven láthattunk gameplay anyagot az érkező szerepjátékból.

Hirdetés

Bár a Square Enix az eredeti megjelenéshez viszonylag közel halasztotta el a Final Fantasy XV rajtját, nagy baj nem lehet a japán stúdióban. Ugyanis egyre több gameplay videót mutatnak a játékból, nemrég például a Barcelona Games World alkalmával volt a színpadi show egyik látványossága a játék.

Bár a felvétel értékéből levon valamennyit a nem túl jó minőség és az angol kommentár hiánya - Tabata Hajime japán szavait Barcelonában értelemszerűen nem angolra fordították -, de a látvány miatt így is megéri belenézni a videóba. A Final Fantasy XV egy minijátéka mellett az autós utazást, egy kis harcot és még a kedvelt chocobókat is megnézhetjük a majdnem húsz perces egybefüggő bemutatóban (ami 21 perc körül kezdődik a videóban).

Nektek a bemutatók alapján hogy tetszik eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)