Hirdetés

Final Fantasy XV - egy glitch segítségével új csapattagra tehetsz szert

|

A Final Fantasy XV egyik karaktere alapvetően csak ideiglenesen csatlakozik a csapatunkhoz, de egy játékhiba kihasználásával akár örökre velünk kalandozhat.

Hirdetés

A Final Fantasy XV megjelenése óta eltelt néhány hétben a játékosok már jó néhány szándékos apróságot és kihasználható hibát is megtaláltak a játékban, ez utóbbi módszert pedig legújabban egy újabb csapattárs megszerzésére használják rendkívül sokan. Vigyázat, kisebb spoiler következik a sztorit illetően.

Bár a játék megjelenése előtt nem gondoltuk volna, Aranea Highwind nem végig harcol a Nifleheim Birodalom oldalán, hanem a történet előrehaladtával segít is Noctisnak és csapatának. Egy ilyen alkalommal pedig azt is elérhetjük, hogy korlátlan ideig a csapatunkkal maradjon, ha kihasználjuk a Final Fantasy XV alábbi programhibáját. A pontos utasítások szerint először le kell táboroznunk Cotisse Havenben (Hammerheadtől északra), éjfélkor készíteni egy új mentést, majd felvenni egy helyi bounty küldetést, ami Raindrops in the Night névre hallgat.

Ezt követően ismét várnunk kell éjszakáig, ekkor a birodalmi szállítóhajó helyett elméletileg óriások spawnolnak. Északra, a piros kerítéses fal felé indulva elő kell csalnunk egy ilyen ellenséget, ekkor elméletileg a Final Fantasy XV harcos hölgye elindul nekünk segíteni, de nem szabad megvárnunk, míg megérkezik. Ehelyett ki kell futnunk a harci területről, a térképet megnyitva vissza kell utaznunk a legközelebbi pihenőponthoz, majd ott megnyitni a táborozás elindításához szükséges menüt. Egész pontosan akkor kell letáboroznunk, amikor már leugrott, de mielőtt elhagyná a partinkat.

Utolsó lépésként a táborozáskori automatikus mentést kell visszatöltenünk és elvileg Aranea végleg a partinkban marad. Az egyetlen dolog, amit ezzel elveszítünk, az a horgászós minijáték lehetősége, de sokaknak valószínűleg ez a csere tökéletesen megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)