Hirdetés

Final Fantasy XV - itt a következő DLC előzetese

|

A Square Enix közzétett egy ízelítőt a játék következő DLC csomagjához, de nem csak ennyi érkezett.

Hirdetés

A Square Enix nem csak a meglévő tartalmat igyekszik folyamatosan csiszolgatni a Final Fantasy XV-höz folyamatosan megjelenő frissítésekkel, de újdonságokkal is nagyon szorgalmasan bővíti a játékot a csapat. A legújabb előzetesből most megtudhatjuk, hogy milyen tartalmakra számíthatunk az elkövetkező időszakban.

Néhány nappal ezelőtt a fejlesztők egy Twitch stream keretében mutatták be azt a trailert, amelynek most megjelent az angol nyelvű változata is. A videóban látható a február 21-én megjelenő Booster Pack, a március 28-án érkező Episode Gladiolus és a júniusi Episode Prompto is. Emellett most már angol felirattal is megnézhetjük az Active Time Report néhány nappal ezelőtti közvetítését, ami a japánul nem beszélő fanoknak bizonyára remek hír.

Megjelent még három videó, amiben a Kingsglaive film egyes szereplőinek hajkoronáját nézhetjük meg, ehhez valamiért nem tartozik semmiféle magyarázat, pedig itt lenne a legnagyobb szükség rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)