Hirdetés

Final Fantasy XV - rengeteg új tartalom és Tomb Raider crossover is jön

|

A Final Fantasy XV nem áll le az új tartalmakkal, a DLC mellett Shadow of the Tomb Raider crossover is készülőben van.

Hirdetés

Becsülendő, hogy a Square Enix mennyit foglalkozik a Final Fantasy XV rajongóival ennyi idővel a megjelenés után is, már csak azért is, mert meglepő, hogy a multiplayer őrületek korában egy single player játék ilyen hosszú életű tud maradni. Ennél nagyobb öröm, hogy a Square továbbra sem áll le, a PAX East során rengeteg érdekes bejelentenivalójuk volt a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb bejelentés mindenképpen az, hogy a kooperatív multiplayert tartalmazó Comrades kiegészítő hamarosan önálló játékként is megjelenik majd, ami pedig külön érdekes, hogy az egyedi karakterkreálás a single player módba is átköltözik, ami azt jelenti, hogy Noctist a saját képünkre formálhatjuk.

A Square Enix a modderekre is gondolt, ugyanis a hivatalos eszközök most tavasszal elérhetővé válnak, a PC-s változatban pedig kapásból Steam Workshop integrációval érkezik. A pályaszerkesztőre még egy kicsit várni kell, de ősszel annak is nekiugorhatnak a rajongók.

Emellett újabb DLC epizódok is történhetnek, melyek közül az egyik egy amolyan alternatív befejezésként is felfogható. Összesen négy epizód érkezik, melyek együttesen a "Dawn the Future" alcímet kapták, a rendezőjük pedig az a Takefumi Terada lesz, aki az Episode Ignisért is felelt. A panel során az is kiderült, hogy készül valamiféle crossover a játék és a Shadow of the Tomb Raider között, de erről egyelőre semmilyen konkrétumot nem árultak el.

Úgy tűnik, hogy 2018-ban még mindig nagyon megéri Final Fantasy XV rajongónak lenni, nagyon reméljük, hogy még sok lendület marad ebben a kíváló játékban.

Ti melyik bejelentésnek örültök a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)