Hirdetés

Tényleg készül PlayStation 5-re a Final Fantasy XIV?

|

A játék producere szólta el magát egy londoni rendezvényen, innen kaptak szárnyra a pletykák, de azért ne bontsunk pezsgőt azonnal.

Hirdetés

A Square Enix nemrégiben egy Final Fantasy XIV rajongói eseményt szervezett Londonban, ahol megjelent Naoki Yoshida, a játék vezető producere is. Yoshida egy nyilatkozatával erősen utalt arra, hogy a FFXIV PS5-ös verziója is készül, de a Square Enix PR-csapata azóta már enyhítette a kedélyeket.

Hirdetés

A vezető producer a nyereményjátékok díjátadója során osztott aláírt példányokat a Final Fantasy XIV: Shadowbringers PS4-es kiadásából, a fődíj átadását követően pedig egy rövid beszédet is tartott. Elmondta, hogy nagyon örül a rengeteg rajongónak, és remélni, hogy jövőre már egy hasonló eseményen a játék PlayStation 5-ös kiadását adhatja át egy nyertesnek. A kapcsolódó riportok pedig ezt úgy értelmezték, hogy a fejlesztőcsapat már egyértelműen dolgozik a játék újabb verzióján. Nos, ha ilyen híreket olvastok, akkor még ne kezdjetek el mohón ünnepelni.

A Square Enix PR-közleményben elmondta, hogy nincsen hivatalos bejelentés a FFXIV PS5-ös kiadását illetően, és Yoshida a nyilatkozatával inkább arra utalt, hogy bízik abban, hogy a játék egy napon megjelenhet a Sony következő generációs konzoljára. 

Ti mit gondoltok, csak ködösítettek a PR-nyilatkozattal, vagy tényleg nem tervezik a játékot PS5-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)