Hirdetés

FIFA13 - Ismét GameStar kupa, ahol előfizetést nyerhetsz!

|

A FIFA 12-höz hasonlóan, a FIFA 13-ban is megrendezésre kerül a GameStar kupa, ami az ESL magyarországi közösségén belül kerül lebonyolításra. Aki jól szerepel, az előfizetéseket nyerhet!

Hirdetés

A magyar ESL-s közösségen belül folyamatosan zajlanak a kupák és azon kívül, hogy a ladder játékban folyamatosan díjazásban részesülnek a legaktívabb játékosok, szeretnénk ösztönözni titeket arra, hogy részt vegyetek a következő GameStar kupán.



Lebonyolítás:

Több kupa kerül megrendezésre, ahol a játékosok elért helyezések alapján fognak pontokat kapni, amit folyamatosan vezetünk az ESL oldalon. 4 kupa kerül megrendezésre majd a 4. kupa után a 6 legtöbb pontot szerzett játékos kerül automatikusan a végső fináléba.

További 2 hely kiadó annak a két játékosnak aki a legtöbb meccset játssza a magyar 1on1 bajnokságban (ladderban) az első kupa kezdetétől a fináléig. Az így kialakult TOP 8-as mezőny TOP 3 helyezettjeit díjazzuk előfizetéssel, illetve ESL prémium szolgáltatással.

Kupa időpontok:

I.kupa: 2012 december 2. 19:00
II.kupa: 2012 december 9 19:00
III.kupa: 2012 december 16. 19:00
IV.kupa: 2012 december 23. 19:00
TOP 8-as Finálé: 2012 december 30. 19:00



Részletek és nevezés

Amennyiben érdekel titeket a kupa és szeretnétek nevezni bővebb információkhoz juthattok EZEN a cikken keresztül.

Nevezési feltételek:

A nevezéshez szükséges feltétel az oldalra való regisztráció, illetve a magyar bajnokságban való részvétel. A regisztrációval kapcsolatban teljes körű leírásokat találhattok lépésről – lépésre az ESL HU Fifa13 főoldalán. Amennyiben kérdésetek lenne az ESL Magyarország facebook csoportján segítőkész adminok
lesik mindenféle kérdéseiteket a versennyel/regisztrációval kapcsolatban.

Jó szórakozást, győzzön a jobbik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)