Hirdetés

Már most belehallgathatsz a FIFA 17 zenéibe

|

Szokás szerint a FIFA 17-hez is minél menőbb zenei aláfestést igyekezett összeállítani az EA Sports, amiből már most kapunk egy nem is olyan kicsi kóstolót.

Hirdetés

Az EA sportjátékai hosszú évek óta híresek róla, hogy a zenék terén sem okoznak csalódást, ez pedig természetesen a FIFA 17 esetében sem lesz máshogy. A kiadó most egy kiadós ízelítőt adott a rengetegféle zenét ötvöző soundtrackből, de azért néhány meglepetést tartogatnak a teljes játékra is.

A 15 országból származó előadók között természetesen idén is találunk feltörekvő előadókat és igazi nagyágyúkat, így például a Kasabian egyik dala a játékban debütál majd, de a Bastille szerzeményét is hallhatjuk majd, sőt, Paul Kalkbrenner külön a FIFA 17-hez írt egy új számot. Az Alex Hunter történetét feldolgozó Journey mód zenéjét egyébként Atticus Rossnak, a Nine Inch Nails egyik producerének, Trent Reznor rendszeres alkotótársának köszönhetjük majd, úgyhogy ezen a téren sem valószínű, hogy nagy gond lenne a körítéssel.

A több mint ötven számból álló teljes felhozatalból (amit egyébként itt találtok), 38 dalt már most meghallgathattok a fenti Spotify lejátszási listán. A FIFA 17 legfontosabb része persze a játékmenet lesz, amiből szintén kaphattok egy kis ízelítőt a mától letölthető demóban.

Nektek melyik a kedvenc számotok, amit először egy játékban hallottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)