Hirdetés

FF demo

|

Az Irrational Games ígéretéhez híven kiadta Freedom Force nevezetű szuperhősös játékának kipróbálható demo változatát. Ezt egyelőre csak a Fileplanetről tudjátok letölteni, de folyamatosan megy fel a mi szerverünkre is. Sajna az otthoni kapcsolat nem olyan zamatos, mint a céges, de azért megteszi...Amint lehet update-elek! A demónak egyébként két változata van. Az első teljes értékű (91,67MB), a második pedig zene nélkül, kisebb mérettel (58,78MB). Bármelyiket le tudjátok tölteni. Update (23:11) - Nah, kérem szépen. A nagyobbik méretű demó már felért hozzánk, tehát tőlünk is lehet tölteni! Itt pedig megtallhatjátok a valamivel szalonképesebb, zene nélküli verziót.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)