Hirdetés

Fergeteges barkochba a gép ellen

|

Chatbottal beszélgetni már régóta lehet, géppel barkochbázni viszont csak most barkochbáztam először

Hirdetés

Vannak még csodák a Földön, melyekre a szép napokon bukkanhatunk. Vagy talán pont ezek szépítik meg a napot? Hmm?! Ki tudja... Ám azt ugye tudjuk, hogy Cameron kissé elhamarkodottan jelölte ki 1997 augusztus 29-ét az Ítélet napjának, amikor a Skynet önmagára ébred, és módszeresen hozzákezd az emberiség kiirtásához. Hál' Istennek, az efféle mesterséges intelligencia egyelőre még várat magára, de hitelesnek tűnő imitációkból már nincs hiány. Félreértés ne essék, az Akinator nem szándékozik világhatalmi státuszt elérni ( ki tudja, lehet hogy még csak adatot gyűjt és később belelendül). Helyette barkochba módban kitalálja azokat a létező, vagy fiktív személyeket, akikre mi gondolunk. Ráadásul kimagasló hatékonysággal! Kossuth Lajostól Nico Bellicig én sem tudtam neki túl magasra tenni a lécet, bár egyszer Teleki helyett Nagy Imrével hozakodott elő ami ugyan nem jó, de a lehetséges válaszok között ott volt a helyes megfejtés. A kérdések angol, francia, német, héber és portugálul záporoznak felénk, így nem árt érteni ezek valamelyikét. Szóval lehet menni barkochbázni, és nagyokat nézni, ha a szomszéd Mari nénit is kitalálja. Tőle kitelik.

 Ez is talált!

akinator_1.jpg

 

* * *

Hogy ne térjünk nyugovóra egy második Játéközön.hu flash játék nélkül, ezért mutatom még nektek a furfangos Gravity Mastert.  Ahogyan azt Flummox3d barátunk is nagyon szemfülesen levette, ez egy jól sikerült Magic Pen klón, ami ennek ellenére mit sem vesz el értekéből, sőt! Itt is alakzatokat lehet rajzolnunk, amelyek aztán testet öltve segítenek bennünk golyónk terelgetésében (vagy nem). Könnyítésként a nem sikerült, vagy feleslegessé vált tárgyakat duplakattal törölhetjük, és újakat rajzolhatunk helyettük. Nem az a tipikus agyizzasztó játék, de gondolkodni és ügyesen rajzolni kell hozzá. 

 

gravitymaster.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)