Hirdetés

Fejlesztők szerint a Nintendo 3DS teljesítménye közelíti az X360-at és a PS3-at.

|

A masina egyelőre nincs bejelentve hivatalosan, szóval így kezeljétek az alábbi hírt.

Hirdetés

Az IGN-en megjelent cikk szerint néhány fejlesztő kijelentette, hogy a Nintendo 3DS képességei igen közeliek lesznek az Xbox 360 és PS3 HD minőségéhez.

A cikk szerint ahhoz, hogy sztereoszkópikus 3D effekteket tudjon a készülék mutatni, minden frame-t kétszer kell lerenderelni - szemenként egyszer - ehhez viszont szignifikáns számítási erő kell.

Több fejlesztő is jelezte, aki kipróbálta a konzol jelenlegi állapotát, hogy a teljesítménye messze meghaladja a Wii-t és a feldolgozási képessége a HD-s konzolokéhoz hasonló.

Amennyiben ez igaz, valószínüleg a Nintendo jócskán felülmúlja majd teljesítményben a PSP-t és az iPadet - bár állítólag a készülő PSP2 messze le fogja kőrözni még a 3DS-t is hatalmas teljesítményével.

A 3DS-t minden bizonnyal az E3-on mutatja majd be a Nintendo.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)