Hirdetés

Farming Simulator 19 bejelentés - nem maradunk folytatás nélkül

|

A Focus Home Interactive és a Giants Software felveszi a kesztyűt a Techland farmjátékával, méghozzá a Farming Simulator következő, alaposan kibővített részével.

Hirdetés

A Farming Simulator jó ideig uralta a piacát, a farmgazdálkodásra vágyók újra és újra befizettek a következő részre, azonban bejött a képbe a Techland a saját játékával, a Pure Farming 2018-cal, így a Giants Software-nek bizonyítania kell a rajongóknak, hogy még mindig náluk szebb a búza. 

Hirdetés

Ennek értelmében természetesen idén sem maradunk új rész nélkül, jön a Farming Simulator 19, amely számos újdonsággal készül magához édesgetni a játékosokat. A játék alatt vadonatúj motor duruzsol, a szebb grafikát pedig három különböző, nyílt világban csodálhatjuk meg, miközben egyedül, vagy barátainkkal együtt fejlesztjük és bővítjük a portánkat (a három területből kettő teljesen új lesz, egy pedig a korábbi dél-amerikai térkép átdolgozása). A következő Farming Simulator ezenkívül új gazdálkodási tevékenységeket, új állatokat (például lovakat) és növényeket, továbbá vadonatúj játékmechanikákat is felvonultat, amelyek mindegyikről részletesebben is mesélnek majd a fejlesztők az elkövetkezendő hónapokban. Addig is be kell érnünk az első ízelítővel: 

A Farming Simulator 19 megjelenése valamikor 2018 végén várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ki várja már nagyon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)