Hirdetés

Far Cry 5 - fogadjunk, hogy egy csomó dolgot nem vettél észre a trailerben

|

A Far Cry 5 első előzetese elképesztően hangulatosra sikeredett, de emellett rengeteg rejtett utalást is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően egy csomó dolog kiderül a játékmenetről.

Hirdetés

Ezt a hetet egyértelműen szebbé varázsolta, hogy rengeteg infó kíséretében befutott a Far Cry 5 trailere, még akkor is, ha majdnem egy évet kell még várnunk a megjelenésre.

A közel két perces trailerből megismerjük a montanai helyszínt, aminek minden szegletét bejárjuk majd a játék során, bemutatják a szektát, ami irányítása alatt tartja a várost, és összebarátkozunk néhány furcsa karakterrel is. Persze a trailerben rengeteg egyéb utalást is elrejtett a Ubisoft a Far Cry 5-ben használható járművek és fegyverek kapcsán, de a sztorit és a világot illetően is okosabbak lehetünk, ha odafigyelünk a részletekre. A GamesRadaros kollégák össze is gyűjtöttek néhány olyan részletet, amit mi nyálcsorgatás közben nem feltétlen szúrtunk ki elsőre.

Az E3-on mi is megnézzük magunknak a Far Cry 5-öt és természetesen be is számolunk majd a tapasztalatainkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)