Hirdetés

Far Cry 5 - a PC-s kiadás erényeit csillogtatja meg a legújabb trailer

|

A Far Cry 5 már megjelent, de a készítők továbbra sem állnak le, zúdulnak az új előzetesek.

Hirdetés

Vannak játékok amelyek közel az egész szerkesztőséget képesek a bűvkörükbe vonni. Ilyenkor bent az irodában és a közös Facebook beszélgetésekben is csak az adott játékról folyik a diskurzus, meetingek után is arról mesélünk egymásnak, ki éppen mit fedezett fel az új kedvencben. Nos, ahogy azt előre sejtettük, a Far Cry 5 is pontosan ilyen játék lett.

Hirdetés

Mi már mind Hope megyét rójuk és próbáljuk felszabadítani a fanatikusok uralma alól, de ha te esetleg még nem csábultál volna el, akkor nagy rá az esély, hogy az elmúlt percekben élesített PC-s előzetes végleg felültet majd arra a bizonyos sebesen robogó hype-vonatra. PS4 Prón és Xbox One X-en is csodásan fest a játék, de azért gondolom nem árulok el azzal nagy titkot, ha elmondom, PC-n a lehető legszebb a virtuális Montana állam. Az én szavaimnál persze sokkal többet mond az említett videó, ami magyar feliratot is kapott. Nézzétek meg gyorsan ti is!

A Far Cry 5 már megjelent PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Mocsy tesztjét már tegnap óta olvashatjátok a GSO-n. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)