Hirdetés

Fallout 76 - késik a Wild Appalachia frissítés

|

A tervek szerint ma jelent volna meg, de elhalasztották egy nagyon kicsit.

Hirdetés

Néhány játékos még mindig bízik abban, hogy a Fallout 76 egyszer kimondottan jó lesz, a Bethesda pedig a korábbi tervei szerint bővíti a játékot.

Hirdetés

Ma startolt volna, de holnapra halasztották a Wild Appalachia élesítését, mellyel megkezdődik egy egészen május végéig tartó frissítéssorozat. Március 13-ától elkezdhetünk italokat főzni (egy questsorozat legyűrése után), 19-én elindul a Fasnacht parádé, 26-án pedig bekerül a Survival PvP mód, melytől jobb lootot remélhetünk. Április 9-étől a játékosok tárgykiadó automatákat telepíthetnek, kidekorálthatják a C.A.M.P.-et és belevághatnak a Shear Terror! küldetésekbe, 16-án pedig elérhetővé válik a kamera, amellyel körbefotózhatjuk a környéket. Aztán május 7-étől, az Ever Upwards! küldetésszál misszióit teljesítve túrázni mehetünk az erdőbe, illetve testreszabhatjuk hátizsákjainkat, majd 23-ától beválthatjuk legendary tárgyainkat más cuccokra az új árusnál.

Játszotok még a játékkal? Várjátok már az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)