Hirdetés

Fallout 3 - The Pitt megjelenési dátum

|

Feldátumozták a Fallout 3 soron következő bővítményét, a Pitt március 24-én kerül megjelenésre PC-n és X360-on.

Hirdetés

Pittsburgh betondzsungelének népessége boldogságban úszik, ugyanis metropolisz megnevezés helyett még mindig használhatják a betondzsungel kifejezést. Életterüket nem bolygatta fel holmi földiekkel játszó nukleáris tünemény, habár istenségnek látszó csalfa, vak teremtmények - nevezzük őket mutánsoknak - vetették meg lábukat a városban. Reményeink szerint a következő Fallout 3 bővítményben valamivel hosszabb játékidőre számíthatunk, a Pitt névre hallgató tartalmakban belekóstolunk az egykori rabszolgatartás modernizáltnak is nevezhető intézményébe. Hivatalos megjelenési dátummal szolgálhatunk kedves olvasónk számára, a Bethesda március huszonnegyedikén élesíti legújabb letölthető tartalmait. Pénztárcánk 800 Microsoft ponttal, valós valutában körülbelül 9.60 euróval lesz könnyebb, árképzése megegyezik a korábban kiadott Operation Anchorage kiegészítővel. Mint arról korábban beszámoltunk a PlayStation 3 tulajdonosok kimaradnak az expanzió-áradatból, célplatform az Xbox 360 és a PC. Bővebben korábbi hírünkben olvashattok a Pitt által nyújtott vadonatúj kalandokról és helyszínekről.

 

thepitt.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)