Hirdetés

Fable Fortune - hamarosan ingyen játszhatjuk

|

A héten megjelenik a Fable Fortune, és a korai hozzáférési időszak végeztével a játék ingyen elérhető lesz mindenki számára.

Hirdetés

Amíg azon izgulunk, a Playground Games tényleg a következő nagy, igazi Fable játékot készíti-e, eltölthetjük az időt a Flaming Fowl Studios és a Mediatonic munkájának köszönhetően február 22-étől késznek tekinthető Fable Fortune-nel.

Hirdetés

Persze manapság már nincs olyan, hogy kész játék, és ehhez is érkeznek még frissítések, az 1.0-s verzió mind Xbox One-on, mind PC-n csütörtöktől lesz elérhető. Jelenleg 4500 forintért lehet belevágni, de az 1.0-val az ár eltörlődik. Azok, akik részt vettek a tesztelésben, és belépnek holnap délután 2-ig, egy Fancy Crazy Cat Lady kártyát kapnak, február 20-án egy Fancy Restless Spirit kártya jár, február 21-én pedig egy Fancy Bloody Augur és egy Fancy kártyacsomag. Érdemes lecsapni rájuk, erős lapokról van szó. 

Csütörtökön délután keressétek a játékot az Xbox Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)