Hirdetés

Ezt gondolják a Battlefield 2042-ről azok, akik már elmerülhettek benne

|

Néhány nagyobb külföldi site lehetőséget kapott, hogy a megjelenés előtt próbálgassa a Battlefield 2042-t.

Hirdetés

Hivatalosan november 19-étől, korai hozzáféréssel november 12-étől lehet játszani a Battlefield 2042-t. A béta nem győzte meg a sorozat aktív és hangos közönségét, vannak aggályok a technológiai és a játékmenetbeli megoldások, különösképp a specialisták kapcsán, de néhány nap múlva megtudjuk, milyen élményt kínál maga a teljes játék. 

Vannak, akik már elmerülhettek benne, és ugyan még óvatosan, de megfogalmazták véleményüket az élményről.

Hirdetés

Egyelőre még pusztán néhány órát lehetett játszani, azt is úgy, hogy nem népesítették be a szervereket a játékosok, így mindenki csak első benyomásait osztotta meg. Sokan dicsérték a Portal módot, ami visszarepít minket a múltba, és megmutatja, mennyit változott a széria az évek során, ugyanakkor többen is elégedetlenek a játék állapotával, technikailag nincs minden a helyén. 

Polygon szerint a pályák túl nagyok, nagyobbnak érződnek, mint a korábbi játékok esetében, és emiatt rengeteget kell baktatni. A Eurogamer viszont pozitív példaként emelte ki a 128-fős Conquestet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Megoszlanak a vélemények a specialistákról, illetve arról, hogy a hagyományos élményt kínáló All-Out Warfare, valamint a csapatjátékot előtérbe helyező Hazard Zone mód elég újszerű-e, és néhányan érdekesnek találják, hogy pont a régi elemeket újrahasznosító Portal a játék legjobb része.

Amint lehetőségünk nyílik elmerülni benne, mi is megosztjuk veletek tapasztalatainkat, továbbá biztosak vagyunk abban, hogy a Reddit közössége sem fogja majd vissza magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)