Hirdetés

Ezért lett átültetve a Gears of War 3 PlayStation 3-ra

|

A napokban egy egészen fura videó kezdett el keringeni a neten, ami a Microsoft játékának PS3-as változatát mutatta be. Az Epic elmagyarázta, mi volt ez pontosan.

Hirdetés

A Microsoft sok esetben nyitottan áll a konkurenciákkal való együttműködéshez, a cross-play-nek is heves és hangos támogatója, valamint készséggel juttatta el a Switch-tulajoknak az Ori and the Blind Forestet. Ugyanakkor rég belátta, hogy exkluzívok nélkül nehezebb lesz konzolt eladni, és ennek megfelelően játékai többségét csak PC-re és Xboxra adja ki.

Hirdetés

A Gears of War 3 kizárólag Xbox 360-ra jelent meg (a visszafelé kompatibilitás miatt játszható One-on is), de a napokban egy PixelButts nevű szivárogtató közzétett egy videót, ami a játék PS3-on futó változatát demonstrálta. Ennek kódját 2011 környékén szerezhették meg hackerek, a videóban szereplő build 2011 májusából származik.

Kotakunak eljuttatott közleményben az Epic Games elmondta, hogy valójában nem a Gears 3-at fejlesztették PS3-ra, hanem az Unreal Engine 3-at tesztelték ezzel a demóval, és soha nem is akarták a teljes játékot átültetni. Valószínű, hogy aki a jövőben pótolná a szériát, csak Xbox platformokon teheti majd meg, esetleg a Halo: TMCC-hez hasonlóan talán PC-n is idővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)