Hirdetés

Ezek lehetnek a PlayStation Plus Extra és a PlayStation Plus Premium júliusi játékai

|

Egy, a múltban már többször megbízhatónak bizonyult szivárogtató szállította az információt.

Hirdetés

Június utolsó harmadában Magyarországon is elrajtolt a Sony alapos ráncfelvarráson átesett PlayStation Plus szolgáltatása, amely három különböző csomagajánlattal lesi a játékosok kegyeit. Az Essential felel meg a régi Plusnak, az Extra már egy több száz játékból álló katalógushoz is hozzáférést kínál, amit a Premium még kiegészít további klasszikusokkal, a streamelés lehetőségével, valamint időkorlátos próbaverziókkal.

Az Essential csomag havi ingyenes játékát értelemszerűen a többi, magasabb összeget sem sajnáló előfizető is hozzárendelheti fiókjához, júliusban például épp ezt a hármat. Ugyanakkor tudvalevő, hogy az extra és a Premium jelentős átfedésben lévő kínálata is rendszeresen bővülni fog, miközben időnként távoznak is játékok, magyarán hasonló rotációt tapasztalhatunk majd, mint az Xbox Game Pass/PC Game Pass esetében.

Hirdetés

Azt, hogy a drágább csomagokba milyen új játékok jönnek, a Sony még nem jelentette be, ellenben előállt listával az a BlackBate néven ismert ResetEra-felhasználó, aki a múltban a Death Strand Director's Cut kapcsán másoknál hamarabb osztott meg hiteles részleteket, a bejelentés előtt szivárogtatta ki a Microsoft Flight Simulator kiegészítőjét, valamint a Skull and Bones tegnapi bemutatójáról is súgott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Tudomása szerint a következő játékok csatlakoznak a szolgáltatáshoz július 19-én:

  • Stray (ezt korábban hivatalosan megerősítették)
  • Final Fantasy VII Remake Intergrade + Episode INTERmission
  • Assassin's Creed IV: Black Flag
  • Assassin's Creed Unity
  • Assassin's Creed: Freedom Cry
  • Assassin's Creed: The Ezio Collection
  • Saints Row IV: Re-Elected

BlackBate azt is hozzátette még, hogy ez imént felsorolt játékok csak egy részét képezik majd a júliusi újdonságoknak, amelyek láthatóan nagyban támaszkodnak az integrált Ubisoft+ Classics szolgáltatásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)