Hirdetés

Ezzel a három ajándék játékkal vár mindenkit a PlayStation Plus júliusban

|

Kiderült, mit kapnak a PlayStation Plus előfizetői, függetlenül attól, mely szintet választották.

Hirdetés

Június folyamán nagy változáson ment keresztül a PlayStation Plus: most már három szintre fizethetünk elő (Essential, Extra, Premium), így aki többre vágyik az online játék lehetőségénél és három ajándék teljes játéknál, szintet léphet, és kipróbálhatja a PlayStation-történelem számos klasszikusát, valamint néhány PS5-ös címet is.

A havi játékokat minden előfizető megkapja, függetlenül attól, mennyit költ, és júliusban is izgalmas lesz a felhozatal.

Hirdetés

Ahogy azt pár napja pletykálták, a hónap három ajándéka a fantasztikus platformer Crash Bandicoot 4: It's About Time (PS4/PS5), a The Dark Pictures Anthology horrorjáték-sorozat első része, a Man of Medan (PS4), valamint a frissen megjelenő, alapvetően 4-fős kooperatív élményre tervezett, de kompetitív elemekkel is kibővített Arcadegeddon (PS4/PS5).

A júniusi játékokat 4-éig lehet letölteni, az újakat pedig július 5-étől egészen augusztus 1-jéig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)