Hirdetés

Ezek a játékok kerülnek be első nap a Game Passba 2023-ban

|

Akár PC-vel, Xbox Series X|S konzollal, vagy mindkettővel nyomulsz, mindegyik platformon lesz mivel játszanod idén, ha Game Pass-előfizető vagy.

Hirdetés

Lies of P

Megjelenés: valamikor 2023-ban

Nehéz kitűnni a soulslike játékok közül, de a Neowiz hangulatos akció-szerepjátékának sikerülhet, ugyanis olyan, mintha Pinokkió történetét keresztezték volna a Bloodborne-nal. Az életre keltett bábu szeretne igazi emberré válni, hazugságai viszont hatással vannak a küldetések kimenetelére és a történet lezárására is, a harcrendszert pedig a cserélhető testrészek teszik izgalmassá.

Lightyear Frontier

Megjelenés: 2023 tavaszán

Az űr feltérképezését nem lehet megunni, főleg ha egy mechben ülve ugorhatunk neki. Ezúttal azonban szó sincs adrenalintermelő harcokról, inkább a relaxálós, csendes feladatteljesítős, gyűjtögetős, házépítős, gazdálkodós és craftolós játékmenetre számíthatnak az érdeklődők, amit átélhetnek egyedül, vagy akár három pajtással is. Először a korai hozzáféréses változatot kapjuk meg.

Hirdetés

Minecraft Legends

Megjelenés: április 18.

A Minecraft minden idők egyik legnépszerűbb és legkreatívabb sandbox játéka, de a Mojang igyekszik más műfajokat is meghódítani: a Minecraft Dungeons nevű dungeon crawler után jön a Minecraft Legends című akció-stratégia is, amellyel egy ismerős, mégis titokzatos világot fedezhetünk fel. Szövetkezhetünk, építhetünk, harcolhatunk és stratégiázhatunk, mindezt másokkal együtt.

MLB The Show 23

Megjelenés: március 28.

Furcsa az MLB The Show széria helyzete, mert a Sony Interactive baseball játékáról van szó, amelyet a PlayStation Studios alá tartozó San Diego Studio fejlesztett, azonban az amerikai baseball liga döntésének értelmében Xboxra is ki kell adniuk. Az MLB The Show 23 ráadásul támogatja a cross-platform funkciókat is, így az eredményeket és mentéseket költöztethetjük. 

Party Animals

Megjelenés: 2023 elején

A Party Animals hasonló koncepcióra épül, mint a Gang Beasts, csak itt kifejezetten állati karakterekkel gyepálhatjuk egymást különböző módokon, pályákon, eszközökkel. A Recreate Games arra törekedett, hogy a fizika realisztikusnak érződjön, ennek értelmében egy propeller vagy egy rakéta is sokkal nagyobb hangsúlyt kap. A móka pöröghet majd a haverokkal offline és online is.

Planet of Lana

Megjelenés: 2023 tavaszán

Ha egy játék látványát a Studio Ghibli munkái, a játékmenetét a Flashback és az Another World inspirálták, a zenéjét pedig a The Last Guardian dalaiért is felelős Takeshi Furokawa szerezte, akkor azonnal felcsillan a szemünk. A festményeket idéző grafika kíséretében egy kislánnyal és szőrgombóc társával lopakodhatunk, oldhatunk meg puzzle-öket és léphetünk kapcsolatba a környezettel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ravenlok

Megjelenés: valamikor 2023-ban

A kockásított akció-kalandban egy fiatal lány, Ravenlok élete teljesen felfordul, amikor egy bűvös tükrön keresztül átkerül egy ismeretlen, bajba jutott királyságba. Útja során fantasztikus birodalmakat ismer meg, őrült karakterekkel találkozik, és sötét szörnyekkel veszi fel a harcot, a legfőbb célja pedig az lesz, hogy megdöntse a Hernyókirálynő rémuralmát.

Redfall

Megjelenés: május 2-án

A Dishonored, a Prey és a Deathloop fejlesztőinek újdonságában egy félresikerült tudományos kísérlet miatt vérszívók és emberi csatlósaik szállják meg a massachusettsi Redfallt és környékét, mi pedig egyedül vagy a haverokkal összefogva intézhetjük el őket és teljesíthetünk feladatokat. Több karakter közül is lehet majd választani, így mindenki megtalálhatja a játékstílusához passzolót.  

Replaced

Megjelenés: valamikor 2023-ban

A Replaced egy 2,5D-s sci-fi akció-platformer lesz, amely keveri a pixel art stílust a modern grafikai megoldásokkal és a trükkös kameranézetekkel. De nem csak a külleme nagyon érdekes, hanem a premisszája is: egy emberi testben csapdába esett mesterséges intelligenciát irányítunk, aki az alternatív '80-as években keresi a választ a létezésével kapcsolatos kérdésekre.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Megjelenés: decemberben

A Microsoft egyik legnagyobb húzócíme lesz az Unreal Engine 5-re épülő, túlélőhorrorba oltott lövölde. A nem lineáris sztori felgöngyölítése során régi és új helyszíneket is bejárhatunk majd, és a fejlett grafikus motornak, a mo-cap technológiának és a ray tracingnek köszönhetően minden eddiginél látványosabb, minden korábbinál izgalmasabb lesz a Zónában való tevékenykedésünk.

Starfield

Megjelenés: valamikor 2023-ban

A Bethesda idei nagy dobása lesz a külső és belső nézetből is játszható sci-fi RPG, amely ezernél is több felfedezhető bolygóval, űrharccal, kutatással, fejlesztéssel, telepek létesítésével, űrhajó-építéssel, nagy ívű történettel, különböző frakciókkal, unikális társakkal és a The Elder Scrolls IV: Oblivion által ihletett párbeszédrendszerrel várja az űrkalandorokat.

The Last Case of Benedict Fox

Megjelenés: 2023 tavaszán

Nem mindennap kapunk egy olyan oldalnézetes akció-kaland metroidvaniát, amit többek között a görög tragédiák, Lovecraft művei és a noir filmek ihlettek, és amiben egy olyan nyomozót kísérhetünk útjára, aki holtak elméjében kutat rejtélyek után, méghozzá egy démon társaságában. A detektívmunka néha harccal is párosul, amihez impozáns helyszínek és dallamok társulnak.

Way to the Woods

Megjelenés: 2023 tavaszán

Egy, a fény erejével megajándékozott őzt és a gidáját kell terelgetnünk egy elhagyatott, ismeretlen világban annak érdekében, hogy hazajussanak, útjukat pedig nem várt akadályok is keresztezik. Az animációs filmekre hajazó kaland varázslatos pillanatokat, atmoszférikus játékmenetet ígér, a zenéket pedig a Steven Universe alkotópárosa, aivi és surasshu szerezték.

Wo Long: Fallen Dynasty

Megjelenés: március 3-án

A Nioh és Ninja Gaiden szériák fejlesztőcsapatának vadonatúj akció-szerepjátékában a Han dinasztia történetének sötét fantasy verzióját élhetjük majd át egy katona szemén keresztül. A senkiből hőssé váló főszereplőnk a kínai harcművészeteken alapuló kardforgatással és a benne rejlő valódi erő felébresztésével próbálja leküzdeni a drabális lényeket és ellenséges harcosokat.

Ti mikkel fogtok biztosan játszani a felsorolt címek közül?

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)