Hirdetés

Ezek a Diablo IV legritkább tárgyai, így szerezheted meg őket

|

A képlet nem bonyolult, de reméljük, hogy erős kezeitek vannak: rengeteg klikkelgetés vár rátok.

Hirdetés

A Diablo IV-ben rengeteg nagyon erős felszerelés van, de Adam Jacksonnak, a kasztokért felelős dizájnernek köszönhetően már tudjuk, hogy melyek ezek között a legritkábbak. Az értékes cuccok tömegeiből kiemelkedik két sisak, egy gyűrű, egy amulett, egy egykezes kard, és egy kétkezes kard. Mind a hat fixen 820-as Item Powerrel rendelkezik, ami a Diablo IV rajongóinak már fel fogja emelni a szemöldökeit. Nagyon ritka, hogy egy tárgy eléri ezt a szintet ebben a játékban.

Ahhoz, hogy levadászhasd ezeket, először is szükséged lesz egy erős karakterre. A lenti képeken látható cuccokat ugyanis minimum 85-ös szintű szörnyek dobhatják csak, kivéve a ládákat, de ládákból is valószínűleg csak azok fogják felköpni ezeket, melyeket éppen egy Helltide esemény során vagy Nightmare Dungeon alatt találunk.

Hirdetés

Aki ezeket a kincseket keresi az ne is próbálkozzon a kutatással World Tier IV alatt, kizárólag a jelenlegi legdurvább nehézségi fokozaton játszva van esély arra, hogy tényleg találkozni is fogtok velük. Különösen erős felszerelésekről van szó egyébként, a sisak például +4-et ad minden skilletekre. 

Szóval elméletben nem nehéz megszerezni ezeket: pörgeted a dungeonöket, a Helltide-okat a megfelelő szinten és nehézségi fokozaton, aztán majd egyszer kiesnek. Fontos megjegyezni azonban, hogy ezek a ritka tárgyak tényleg ritkák. Ne öljetek bele egyhuzamban elképesztő órákat a grindba, azt remélve, hogyha eleget klikkelgettek akkor egy nap alatt meglesz. Jó eséllyel hetekig tarthat kiszedni ezeket, ha nem hónapokig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)