Hirdetés

Ez lenne a Creative Assembly titokzatos sci-fi FPS-ének első képe?

|

Roskadásig rakták Segával kapcsolatos utalásokkal. De vajon miért?

Hirdetés

Bár az 1987-ben alapított stúdió legfőképpen a Total War szériájáról híres, ők készítették a 2014-es Alien: Isolationt is, szóval a belső nézetes játékok terén is van tapasztalatuk, amit kamatoztatni is fognak annál a titokzatos projektnél, amit több mint két évvel ezelőtt jelentettek be. Sokáig semmit sem hallhattunk a rejtélyes FPS-ről, amely egy teljesen új IP lesz, ám tavaly novemberben a Sega megerősítette, hogy a Creative Assembly még mindig dolgozik rajta.

Hirdetés

Így érkeztünk el a legújabb fejleményig: a fejlesztőcsapat Twitteren osztott meg egy álláshirdetést, amelynek keretében olyasvalakit keresnek, aki segít nekik friss, szórakoztató és izgalmas élménnyel meglepni a játékosokat, és letenni valami gyökeresen eltérőt az FPS műfajban. A bejegyzés legérdekesebb része azonban nem ez, hanem a csatolt fotó volt, amely az egyelőre cím nélküli projektből származik és tele van Sega-utalásokkal. Az űrben például egy Sonic figura lebeg, a falon ott a vállalat logója, a logó mellett a Company of Heroes 2 borítója díszeleg, a banánok a Super Monkey Ballra utalhatnak, az ablakon lévő matricák a Creative Assembly remek munkakörülményeit dicsőítik, a fegyver függője pedig a csapat BAFTA-díjára emlékeztet (ha többet is felismertek, írjátok le kommentben). 

A képnek azért ne tulajdonítsunk túl nagy jelentőséget, ahogyan a felirat is sugallja, valószínűleg csak az álláshirdetés kedvéért rakták össze, és nem feltétlenül lesz tele utalásokkal a játék maga. Az viszont a festett körmök alapján esélyesnek tűnik, hogy egy női kéz tartja a pisztolyt, szóval lehetséges, hogy az Alien: Isolation után ismét női főhőst kapunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)