Hirdetés

Ez lehet az Until Dawn fejlesztőinek legújabb játéka?

|

A Supermassive készül valamire, aminek valószínűleg semmi köze a The Dark Pictures sorozathoz.

Hirdetés

Az Until Dawn és a The Dark Pictures antológiaszéria fejlesztője, a Supermassive Games bejegyeztetett egy új címet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál. Ugyan túl sok nem derült ki, azt tudjuk, hogy az új cucc egy játékszoftver lesz, és hogy a The Quarry nevet kapta.

A bejegyzést egy The Marmolade néven működő Twitter felhasználó szúrta ki, aki szerint a játékot valószínűleg a 2K fogja kiadni, és már 2022. év végén megjelenhet.

Hirdetés

A Supermassive Gamesnek jelenleg is fut egy antológia sorozata The Dark Pictures néven, ami horror sztorikat mesél el játékos formában. Az új védjegy azonban sehol nem említi a Dark Picturest, és így feltételezhető, hogy egy teljesen új címről van szó.

Tavaly év végén előkerült a stúdiónál egy álláshirdetés, amiben többjátékos címhez kerestek rendszertervezőket. A The Quarry lenne a Supermassive Games első multis próbálkozása? Ha igazak a pletykák, akkor hamarosan ki fog derülni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)