Hirdetés

Everspace - tíz percnyi látványos harccal mutatkozik be az űrlövölde

|

Ha az űrszimulátorokból csak a pörgős, látványos harc érdekel, valószínűleg az Everspace-t neked találták ki, egy frissen kiadott tízperces trailerben pedig megnézheted, milyen látványosságokkal készül a játékban a német Rockfish csapata.

Hirdetés

Első ránézésre azt hihetnénk, hogy az Everspace a reneszánszukat élő űrszimulátorokkal szeretne versenyre kelni, viszont a német Rockfish játéka nem a Star Citizen, vagy az Elite: Dangerous babérjaira tör. Bár a korábban mobiljátékokkal egészen sikeresnek számító fejlesztők első PC-s játéka a látványvilágot tekintve fel tudná venni a versenyt a műfaj nagyágyúival, az Everpsace esetében az akció lesz a középpontban.

A bonyolult gazdasági szimulációban való boldogulás helyett csak a lövöldözésre kell koncentrálnunk, ráadásul ezt megfűszerezi a csapat néhány rogue-like elemmel is, amihez egy nem-lineáris történetet is terveznek. Akit ez nem győzne meg, annak pedig kiadtak egy tízperces gameplay trailert, amiből ugyan VR-verziót nem tettek közzé, de a végleges játék már képes lesz a különböző virtuális valóság-headsetek támogatására is. Nem véletlen a nagy pörgés a játék promóciójában, hiszen a fejlesztés befejezéséhez szükséges pénzt Kickstarteren szeretné összegyűjteni a Rockfish csapata. Bár már most elég jól állnak (24 nappal a kampány előtt a szükséges 225 ezer euróból már több mint 160 ezer összejött), az olyan plusz célkitűzésekhez, mint például a PlayStation 4-es és Xbox One-os verzió, még nagyon sok pénzt kellene gyűjteniük.

Az Everspace megjelenését, amennyiben sikeres lesz a kampány, 2016 októberére lőtték be a fejlesztők, de mint minden Kickstarter-cím esetén, nem zárhatjuk ki a csúszás lehetőségét.

Nektek bejön az akció-központú űrlövölde ötlete, vagy inkább a szimulátoros vonalat szeretitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)