Hirdetés

Erre számíthatunk Ghost of Tsushima Iki Island DLC-jében

|

A Ghost of Tsushima: Director's Cut új előzetese a csomagban foglalt sztoribővítmény történetét részletezi.

Hirdetés

Aki még esetleg nem ért a Ghost of Tsushima kampányának végére, annak érdemes lehet megvárni a Director's Cut kiadást, ami augusztus 20-án jelenik meg, és jobbá teszi a PlayStation 4-es változatot is. Igaz, a legtöbb extráért külön kell fizetni, de egyelőre úgy tűnik, megéri majd.

Érkezik ugyanis egy DLC, ami Iki szigetére kalauzolja el Jint. A történet szerint a szamuráj rájön, hogy egy rejtélyes mongol törzs fészkelte be magát a területre, és vezetőjük, Ankhsar Khatun minden eddiginél nagyobb fenyegetést jelent.

Hirdetés

Jin tehát kénytelen elutazni a szigetre, szembenézni korábbi félelmeivel és traumáival, valamint megismerni a Sakai klán múltját. Iki nem olyan, mint Csuzima: egy fosztogatók és bűnözők által lakott terepre tévedünk, amit már évtizedek óta nem óvnak a szamurájok.

Az Iki Island kiegészítő a Ghost of Tsushima: Director's Cut részeként lesz elérhető, ami az alapjátékot is tartalmazza, de akinek az már megvan, némi felárért cserébe megkap minden újdonságot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)