Hirdetés

Építkezz okosan a böngésződben

|

Egyik népszerű Játéközön.hu játékunk ma sorozattá bővült. Szóval nyakra főre lehet építkezni!

Hirdetés

A Super Stacker első része igaz nem váltotta meg a flash játékok világát, de gondolkodást és ügyességet igénylő építkezős feladataival bárkit képes akár órákra is lekötni. Egyetlen hibája talán, hogy ha egy igazi talentummal kerül szembe az se perc alatt ki tudja őt pörgetni, de az egyszeri halandó ettől függetlenül jól szórakozhat vele. Na most aki már minden pályát és megoldást a fejébe vésett, az kezdheti ez egészet előről, mivel immáron köztünk van a Super Stacker 2-is. A feladat és külsőségek mit sem változtak az elődhöz képest. Most is egy megadott platformon kell az összes síkidomot felhasználva egy stabil akármit felépíteni, ami ha az utolsó elem elhelyezése után még néhány másodpercig megáll, mehetünk a következő, nehezebb pályára. Szerencsére ezekből most van szép számmal. 

 

stacker2.jpg

 

Szóvá tettétek, hogy csak új játékokat ajánlunk itt mindenki figyelmébe, ezért az első régebbi játékot, amit tippként kaptunk most a nagyérdemű előtt is bemutatjuk. Ő pedig a Rotation.  Ha jobban megfigyeljük, láthatunk egy nagyobb, illetve egy kisebb Petri-csésze szerű képződményt, amiben sok színes golyó foglalta el a helyét. A cél pedig, hogy a kis csészében látható mintát a nagyban is létrehozzuk. Ha rákattintunk egy bogyóra akkor a körülötte hatszög alakban elhelyezkedő társai egyet fordulnak. Ezzel a metodikával pedig -a vége felé már vért izzadva- ki lehet hozni a kívánt mintát. Sok szerencsét!

 

rotation.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)