Hirdetés

Az Epic Games Store következő ingyen játéka egy szomorú és emlékezetes kaland

|

Hamarosan cserélődik a kínálat, és a mókás húscafat után Edith Finch kerül a reflektorfénybe.

Hirdetés

Az Epic bejelentette, hogy a következő ingyenes játék a What Remains of Edith Finch lesz. Egy szívszorító és meglehetősen egyedi kalandjáték, amit mazur annak megjelenésekor egyenesen imádott. Nem volt ezzel egyedül: mind a sajtó, mind a játékosok a legfelső polcra tették gyűjteményükben.

Hirdetés

A játék január 10. és január 25. között lesz ingyenesen beszerezhető. Jelenleg a Super Meat Boy az ajándék játék, amit még van időtok bezsákolni jövő csütörtökig. Ha addig nem csaptok le rá, akkor lemaradtok róla, de ha egyszer megszerzitek, akkor örökké a gyűjteményetek része lesz. Ugyanez a helyzet a jövő héten ingyenessé váló What Remains of Edith Finch-csel is.

Az Epic Games Store rengeteg játékkal bővült az elmúlt hetekben, és folyamatosan új, ingyenes játékokat is kínál. Ha másért nem, akkor az ajándékokért érdemes lehet regisztrálni egy fiókot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)