Hirdetés

Egy nagy sikerű horrorjátékot ad ingyen a jövő héten az Epic Games Store

|

Sőt, nem ez lesz az egyetlen ajándék. Most azonban a For the Kinget lehet letölteni ingyen.

Hirdetés

Az elmúlt néhány, meglehetősen bőséges hét után most egy pici lassulás következik az Epic Games Store-ban, hacsak nem dobnak be valamit félúton, ahogy arra volt már példa a múltban. Azért egy ingyen játéknak is örülünk, nem vagyunk telhetetlenek.

Hirdetés

Ezúttal a For the King lett ingyenes, melyet április 30. 17:00-ig zsebelhettek be, és örökre megmarad (vagy amíg az EGS él). Ez egy körökre osztott stratégiai játék, amiben procedurálisan generált pályákon teljesíthetünk küldetéseket akár egyedül, akár kooperatívan, ugyanazon képernyő előtt ülve vagy online. 

Ahogy eltelik egy hét, ez fizetőssé válik, ellenben az idén tízéves horrorral, az Amnesia: The Dark Descenttel és a 2016-ban megjelent akció-kalandjátékkal, a Crashlandsszel mindenki gyarapíthatja majd könyvtárát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)