Hirdetés

Elképesztő szabadságot kínál az első Warhammer 40,000 szerepjáték

|

A Pathfinder széria fejlesztőinek új RPG-jében egy kalmárdinasztia befolyásos sarjaként rójuk a sötét és hideg világűr végtelenjét.

Hirdetés

Miközben kitartóan bővítgetik a Pathfinder: Wrath of the Righteoust újabb és újabb DLC-vel, valamint startra kész állapotba hozzák a fantasy szerepjáték konzolos változatát, nyakig elmerülnek egy másik licencelt világban is az Owlcat Games fejlesztői. A Warhammer 40,000 univerzumát számtalan stratégiai és taktikai játék révén kereshették fel már a rajongók, akiknek még ARPG, sőt FPS és TPS is jutott azóta, hogy a Games Workshop nyitott a videojátékok felé, ám tradicionális szerepjáték még soha.

Ezért is izgalmas a Warhammer 40,000: Rogue Trader címet viselő projekt, amelyik a Pathfinderekhez hasonlóan a Baldur's Gate-en és társain nevelkedett játékosokhoz szól, akik még 2022-ben is igénylik, hogy izometrikus nézetben kalandozva menthessék meg a világot, vagy veszejtsék el.

Hirdetés

Az első fejlesztői napló (amit bizonyára jó néhány követ majd a későbbiekben) Olga Kellner narratív dizájner tolmácsolásában nyújt bepillantást az ambiciózus CRPG lehetőségeibe. Rajtunk áll, hogy a Koronus térség űrcsatákat és bolygófelszínen vívott összecsapásokat is tartogató felfedezése során hűek maradunk-e a Császárhoz, vagy feszegetjük kiváltságaink határait. Ha úgy hozza kedvünk, az emberiség ellenségének számító idegen fajokkal is üzletelhetünk, de annak sincs akadálya, hogy mindent és mindenkit elárulva keblünkre öleljük a Káoszt. A lényeg, hogy nagy horderejű döntések sokaságát kell majd meghoznunk, amelyek következményeit nemcsak mi viseljük majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A történet során hasznos szövetségesekre tehetünk szert egy udvarmester, egy psyker, egy csatanővér, egy űrgárdista, egy elda mesterlövész és egy tech-pap társaságában. Ugyancsak fontos karakternek ígérkezik Theodoro von Valancius Massimo af Scarus lordkapitány is, a családunk feje, aki elvileg a mentorunk szerepét tölti be.

Egyelőre nem kapott megjelenési dátumot a Warhammer 40,000: Rogue Trader, de a fejlesztők úgy tervezik, hogy még idén sort kerítenek az alfára, amit jövőre már a béta követ, azaz ha minden jól alakul, 2023-2024 magasságában vehetjük át az irányítást űrhajónk és alattvalóink felett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)