Hirdetés

Elite Dangerous: Arena - mától önállóan is megvehetjük a PvP módot

|

Az Elite Dangerous: Arena már jó ideje működik az MMO részeként, de már külön is megvásárolható. Ennek örömére egy launch trailert is kaptunk.

Hirdetés

Az Elite Dangerous: Arena az Elite: Dangerous CQC módja. Gyors, intenzív lövöldözés az űrben. A játékot fejlesztői Frontier úgy döntött, hogy külön is megvásárolhatóvá teszi a játékmódot, mivel ez megkönnyítheti az elsőre ijesztőnek tűnő kezdést az Elite: Dangerous-ben.

David Braben szerint sokakat érdekelhet az Elite, de megijednek a belépéskor arcukba tóduló rengeteg információtól. Egy űrszimulátor működése meglehetősen összetett, de szerencsére az Arena esetében egy sokkal könnyedebb élményről van szó. Megkapod a hajódat, vannak ellenfelek, azokat kell szétlőni. Nem csak gyorsan rákaphat így a játékos az Elite hangulatára, de az irányítást is könnyebben megtanulja.

Braben szerint egyébként önmagában is nagyon élvezhető akciójátékról van szó. "Ha csak arra gondolsz, hogy mennél a FIFA-ban vagy a Call of Dutyban vagy hasonló játékkal egy meccset, akkor az Arena is egy opció."

A meccsek után természetesen testreszabhatjuk majd gépeinket a szinteződéssel megnyitható extrák segítségével. Aki komoly PVP akcióra vágyik egy dögös előrehaladási rendszerrel, annak jó választás lehet az Arena, ami külön 7,50 dollárba (~ 2000 Ft) kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)