Hirdetés

Ekkor érkezik a The Witcher alkotóinak gyönyörű sci-fi játéka

|

A fejlesztők magabiztosságáról árulkodik a The Invincible megjelenési dátuma.

Hirdetés

Minden jel szerint a videojáték-ipar egyik legjobb éveként vonul majd be a történelembe 2023, hiszen még véget sem ért a nyár, de már olyan alkotásokkal lettünk gazdagabbak, mint a Baldur's Gate 3, a Hogwarts Legacy, a Final Fantasy XVI, a Diablo IV, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, a Star Wars Jedi: Survivor, valamint a Resident Evil 4 és a Dead Space remake-ek. A java pedig csak most jön, szeptembertől decemberig úgy megszórnak minket, hogy egy szusszanásnyi időnk se marad.

Többek között a Starfield, a Marvel's Spider-Man 2, a Call of Duty: Modern Warfare III, az Assassin's Creed Mirage, a Forza Motorsport, az Avatar: Frontiers of Pandora, az Alan Wake II és a Mortal Kombat 1 tart majd igényt az időnkre és a figyelmünkre, éppen ezért nem kevés önbizalom kell ahhoz, hogy valaki beküldje alkotását ebbe a darálóba.

Hirdetés

Márpedig a jelek szerint a CD Projekt RED veteránjait tömörítő Starward Industries, valamint a This War of Mine és a Frostpunk sikere óta egyre komolyabb tényezőnek számító 11 bit studios úgy határozott, hogy november 6-án jelenteti meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re a lengyel sci-fi író, Stanisław Lem (Solaris) azonos című regényéből táplálkozó kalandjátékot, a The Invincible-t.

Két és fél hónap múlva tehát nekiláthatunk a Regis III felfedezésének, ahol - miközben eltűnt társainkat keressük - életveszélyes szituációkkal és dilemmát okozó döntéshelyzetekkel szembesülünk, na meg az emberiség történelmének legnagyobb kihívásával.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)