Hirdetés

Éjszakai zombiözön

|

Nahát, hogy elszaladt az idő, majdnem elfelejtettem egyik kedvenc szórakozásomat, amivel mások idegeire megyek.

Hirdetés

Bizony, kedveskéim, ebből már kitalálhattátok, hogy elmaradhatatlan flashjáték ajánlónk következik. Ravasz módon nem ezzel kezdtem a napot, s így sikerült mindenkit a biztonság hamis érzetét nyújtó gyanútlanság állapotában tartanom. Nem kell félni, nem fog fájni, csak hogy egy klasszikust idézzek.
A zombikat alapvetően szeretjük, ez tény. Nem azért, mert olyan jó pajtások lennének, vagy annyira cukik, sokkal inkább azért, mert feledhetetlen élményt nyújt a trancsírozásuk, legyen szó filmről, játékról, egyéb elfoglaltságról.

zombi-ozon.jpg


Szóval ma esti áldozatunk Endless Zombie Rampage címre hallgat, a feladat pedig nem más, mint a rendelkezésünkre álló fegyverekkel (kezdetben csak egy vacak stukker) irtani agyvelőre éhes elhunyt embertársainkat. Ha sikeresen túlélünk egy hullámot, akkor a lelőtt zombik után kapott tapasztalati pontokat újabb és hatékonyabb fegyverek vásárlására, önmagunk gyógyítására és a védelmezendő bázis sérüléseinek javítására fordíthatjuk.
Nincs is jobb szórakozás (illetve dehogyis nincs, csak azt nem kötöm az orrotokra) így szombat este, mint néhány ezer élőhalott lemészárlása. Csak annyit kell tennetek, hogy rákattintotok a Zombiözön, akarom mondani, Játéközön megfelelő linkjére, betáraztok és igyekeztek életben maradni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)