Hirdetés

Egy ponton át lehet írni a The Last of Us Part 2 történetét

|

Egy fontos momentumot változtathatunk meg, ha elég ügyesek vagyunk.

Hirdetés

Aki idáig eljutott, annak talán mondanunk sem kell, de komoly spoilerek következnek, úgyhogy ha még nem játszottad végig a The Last of Us Part 2-t, vagy bármi más okból zavarna téged, ha ellőnénk egy fontos csavart, ne görgess tovább.

Ha még mindig itt vagy, szuper. Bizonyára tudod, hogy a játék tele van csavarokkal, kiszámíthatatlan, drámai pillanatokkal. Ezek egyike az, amikor Abby rátalál Ellie-ékre, és fejbe lövi Joel testvérét, Tommyt.

Hirdetés

Egy játékosnak most azt sikerült elérnie, hogy Tommy ne csak megsérüljön (a történet szerint részben lebénul és a fél szemére megvakul), hanem meg is haljon. Ehhez a sztori nem igazodik, csak apró érdekesség.

Speclizer videójában láthatjuk, hogy milyen apró hibákat hagyott a Naughty Dog a The Last of Us Part II-ban, és ezek egyikének köszönhető, hogy ha elég ügyesen játszunk, tökéletesen időzítünk, nem csak harcolhatunk Tommyval, meg is ölhetjük őt. A játékosnak ez 20 próbálkozásból sikerült. Mondanánk, hogy próbáljátok meg, de ahhoz képest, hogy mennyire nem változtat semmin a történet szempontjából, túl sok energiabefektetést igényel, úgyhogy tegyetek belátásotok szerint.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)