Hirdetés

Egy negyedik Horizon játék is készül, itt vannak az első részletek

|

Egyre terebélyesebb lesz a Guerrilla Games robotdinoszauruszos univerzuma, amit a Horizon Zero Dawnnal indított el.

Hirdetés

Nyerő ötlet volt pihentetni a Killzone szériát, hogy a Guerilla Games nekiláthasson felépíteni egy új világot, amelyben az emberi civilizáció magasra jutott ugyan, ám végül összeomlott, a túlélők pedig törzsi társadalmakba szerveződve próbálnak fennmaradni, felhasználva amit csak lehet a régi technológiákból, "háziasítva" a békésebb robotállatokat, és szembeszállva az agresszív példányokkal. A nagy sikerű első részt, a 2017-ben debütált Horizon Zero Dawnt idén februárban követte a folytatás Horizon Forbidden West címmel, amelyben a széria központi alakja, Aloy új kalandokat él át nyugatra tartó útja során.

Jövőre kétszer is alkalmunk nyílik meglátogatni a 31. századi Földet: egyrészt a PlayStation VR2-vel egyszerre érkezik február 22-én a Horizon Call of The Mountain spin-off, méghozzá új főszereplővel, aztán április 19-én már ismét Aloy felett vehetjük át az irányítást a Burning Shores című kiegészítőben.

Hirdetés

Most pedig bizonyosságot nyert, hogy a Guerrilla már javában dolgozik a negyedik Horizon játékon is, amelyhez fejlesztőket keres az amszterdami stúdió, nem is keveset. Magáról a projektről annyit tudni, hogy a többi résztől elszeparált, kooperatív fókuszú online játék lesz, eddig nem látott karaktereket mutat be, valamint a képi világa is eltér majd a megszokottól, ugyanis egyedi, stilizált külsőt kap.

A Twitter-bejegyzés alapján az említett projekten túl további egyjátékos tartalmak gyártására is keresnek fejlesztőket, miként egy olyan csapatot is bővítenének, amely külsős (azaz kooperációban készülő vagy teljesen kiszervezett) projekteket kezel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)