Hirdetés

Egy most még PS4-exkluzív játék is az Xbox Series X nyitócíme lesz

|

A játék PS4-re már megjelent Japánban, de a nyugati játékosoknak sem kell túl sokat várniuk rá.

Hirdetés

Sejthettük, hogy nem csak a japán játékosoknak szánja az év elején debütált, legújabb Yakuza-játékot a SEGA, hiszen a széria számos korábbi része is megjelent már nyugaton. Azt egyelőre továbbra sem tudjuk, hogy mikor fog sor kerülni erre, de azért érkezett egy jó hír a sorozat rajongói számára.

Hirdetés

A Yakuza: Like a Dragon is helyet kapott az Inside Xbox livestreamben, ráadásul nemcsak egy pörgős trailerrel, hanem némi friss információval is gazdagodtunk. Kiderült ugyanis, hogy a játék az Xbox Series X egyik nyitócíme lesz, ami azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel már az év végén fejest ugorhatunk a japán kalandba. Az újgenerációs masina mellett pedig Windows 10-es PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhetővé válik, ami ráadásul támogatja a Smart Delivery funkciót, szóval elég egyetlen példányt beszereznünk belőle ahhoz, hogy két konzolon is pörgethessük. A PlayStation 5 egyelőre nem szerepel a platformok listáján.

Ti kipróbáljátok majd a Yakuza: Like a Dragont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)