Hirdetés

Egészen meglepő dolog szivárgott ki a Call of Duty: Black Ops 6 megjelenés kapcsán

|

A Black Ops 6 célba veheti az előző konzolgenerációt is?

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 6-ról már tudjuk, hogy egészen biztosan megjelenik, tudjuk, hogy a Microsoft a Summer Game Fest 2024 alatt fogja részletesen bemutatni. Addig nem számítottunk már bővebb infókra, de szerencsére a GameStopnak ezúttal is sikerült elbénáznia a dolgokat.

A világ legismertebb játéküzletéből sokszor idő előtt szivárognak ki infók, és egy /u/Oufp4 nevű Reddit felhasználó szerint ezúttal is ez történt. Az egyik bolt állítólag kipakolta az előrendeléssel kapcsolatos adatokat, így már tudjuk, hogy melyik platformokon lesz elérhető a Black Ops 6. Meglepő szereplővel is találkozhatunk ezen a listán, amellyel kapcsolatosan vannak azért kételyeink. Vagy inkább félelmeink?

Hirdetés

A leírás alapján a következő Call of Duty is megjelenik majd PlayStation 4-re. Az Xbox One nem szerepel ugyan a listán, talán arról lehet szó, hogy saját platformján a Game Passt szeretné erősíteni egy külön elérhető előző generációs kiadás helyett, de ez csupán találgatás.

Posts from the blackops6
community on Reddit

A Black Ops 6 még mindig ugyanazt a motort használja, mint elődei, így persze hatalmas nehézséget nem okozhat mindenhová portolni a játékot, de pont ez az, amiért  a vizuális élmény tekintetében nem várunk elképesztő fejlődést az új rész esetében sem. Ennyi év után az előző generációt tolni már kissé furcsa, bár feltehetően minél szélesebb réteget szeretne most elérni az Activision, fontos lenne idén jó számokat felmutatni az új menedzsmentnek. 

A fenti képet persze egyelőre érdemes pletykaként kezelni, várjuk a folytatást. Ti mit gondoltok?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)