Hirdetés

Hivatalos: a Call of Duty: Black Ops 6 az idei CoD, ütős teaser oldalt is kapott

|

Egy kicsit komolyabban veszik a 2024-es Call of Duty marketingjét, mint az előző részekét.

Hirdetés

Ennyi év után már nehéz elhinni, hogy érdemben eltér majd az idén megjelenő Call of Duty az előzőektől, de a Microsoft videojátékos divíziójának felügyelete alatt a jövőben történhetnek érdemi változások. A Treyarch már a felvásárlás előtt is bőven dolgozott a Call of Duty: Black Ops 6-on, és lehet, hogy az új fejesek ráláttak a projekt alakulására, de még ha így is volt, akkor sem tudtak nagyon beleszólni.

Mindenesetre a marketingre több pénz és kreatív energia jut: miután hivatalosan megerősítették, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 nevet választották (ami logikus, hiszen az alsorozat fő szálán csak a Cold War nem volt számozott), fellőtték a thetruthlies.com oldalt, ahol egy régi tévét nézhetünk és kapcsolgathatunk.

Hirdetés

Jelen pillanatban három csatorna elérhető rajta: az 1-esen azt láthatjuk, ahogy valakik gerillaakcióban felmásznak a Mount Rushmore-ra, és zászlókat feszítenek ki, eltakarva a hegybe faragott elnökfejek szemét, a 2-esen hasonló témájú plakátokat helyeznek el ismeretlenek, a 6-oson pedig összefestett nevezetességek képei jelennek meg sejtelmes zene mellett. A 3-as, 4-es és 5-ös csatorna most még inaktív, de a következő napokban ezeket is elindíthatják.

A Call of Duty: Black Ops 6 teljes leleplezésére június 9-én, az Xbox Showcase után kerül majd sor egy önálló műsorban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)