Hirdetés

Egész baráti lett a The Day Before gépigénye

|

Újabb jel arra, hogy közeleg a sok viszontagságon átesett, nyitott világú zombis MMO megjelenése.

Hirdetés

Szappanoperába illő története van a The Day Before-nak. A Fntastic és a MyTona még 2021 elején leplezte le a Tom Clancy's The Division és a Day Z szerelemgyerekének tűnő projektet, amit aztán csúsztatások, homályos nyilatkozatok, védjegygondok miatti eltűnés, félremagyarázások és egyéb anomáliák jellemeztek, hogy aztán a gameplay prezentáció után kiderüljön, valójában más trailereket másoltak le a készítők. Sőt, olyan fejlesztői videót is mutattak, amiben nem voltak fejlesztők

Ezen a ponton azt hihettük, hogy a játékipar kiparodizálásáról van szó, a gyanúnkra pedig rájátszottak a következő hírek is, miszerint egy naptár applikáció miatt tűnt el a Steamről a játék, amely aztán még két héttel a kitűzött megjelenés előtt sem tért vissza a Valve online áruházába, hogy aztán még egyszer toljanak egyet rajta. Az utolsó ígéret az volt, hogy december 7-én megkapjuk, ez a jelenlegi legfrissebb infónk!

Hirdetés

El sem hisszük, hogy ezt írjuk, de a The Day Before újabb lépést tett a megjelenés felé: megkaptuk a rendszerkövetelményeit. A játék steames adatlapján felbukkant a minimum és az ajánlott gépigény is, noha valamiért csak az Intel processzor és az Nvidia videokártya szerepel, az AMD-s specifikációk lemaradtak: be kell érnünk annyival, hogy "hasonló képességű AMD" komponens fog kelleni.

De legalább nem igényel a játék erős vasat, már egy Intel Core i5 CPU-val, 16 GB RAM-mal és egy GeForce GTX 1060-as VGA-val elszalad, és kevesebb helyet is foglal el, mint korábban (a PCGamesN szerint 80 GB-ról lecsökkent 55-re).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az más kérdés, hogy mennyire lesz optimalizált és milyen teljesítménybeli gondok fordulnak elő majd megjelenéskor, egyelőre induljunk ki az alábbi adatokból: 

The Day Before gépigény

The Day Before minimum gépigény (alacsony részletesség)

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i5-8400 vagy hasonló képességű AMD
GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 vagy hasonló képességű AMD
RAM: 16 GB
Tárhely: 55 GB (javaslott az SSD, de a HDD is támogtatott)

The Day Before ajánlott gépigény (magas részletesség)

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i7-8700 3,2 Ghz vagy hasonló képességű AMD
GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti vagy hasonló képességű AMD
RAM: 16 GB
Tárhely: 55 GB szabad hely (SSD)

A The Day Before tehát december 7-én jön PC-re, ha nem jön közbe semmi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)