Hirdetés

Ebbe a Far Cry 6-os gamer székbe még Dani Rojas is beleugrana

|

A Noblechairs a Far Cry 6 megjelenése alkalmából is készült egy egyedi székkel.

Hirdetés

A Noblechairs prémium kategóriás gamer székeiről ismert. A cég a gamerek egyik kedvence, így nyilván nem hagyják ki a nagyobb játékmegjelenések kapcsán adódó lehetőségeket. Ezúttal egy, a Far Cry 6 dizájnnyelvéhez passzoló darabbal jöttek elő.

A gyönyörű, sárga díszítést egy szép és elegáns piros varrat egészíti ki, ami visszaadja a Far Cry 6 színeit, a borításon ott figyel a Las Guerrillas baseball csapat logója, a háttámlán pedig a főhős, Dani Rojas neve és a 6-os szám látható.

Hirdetés

A szék maga egyébként a HERO termékcsalád része, így hoz mindent, amit egy felsőkategóriás gamer széknek hoznia kell. A gyönyörű és kényelmes műbőr párnázás mellett egy kiváló háttámlát kapunk, amit egy memóriaszivaccsal kitömött fejtámla egészít ki.

Mivel tényleg egy komoly bútordarabról van szó, így az ára sem lesz vicces: 390 fontot kell leszurkolnunk rendeléskor, amivel nagyjából egy szinten van kategóriája többi képviselőjével. Aki ennek ellenére is rárepülne, az itt megtalálja.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)