Hirdetés

EA Origin - visszaveszik, ha nem tetszik a játék

|

Az EA komolyan gondolta, hogy nyit a játékosok felé, ennek első lépése a játékvisszavásárlási garancia.

Hirdetés

Már korábban is beszéltünk arról, hogy az Electronic Arts is belátta: az EA Origin nem úgy sült el, ahogy azt tervezték, tehát itt az idő jobbá tenni mindent. Akkor még azt gondoltuk, csak marketingfogásról van szó, most viszont beigazolódni látszik, hogy a cég nyitni akar a játékosok felé.

A Games for Windows Live nem bírta a hajtást a Steam mellett, és lássuk be, az Origin sem volt eddig a kedvencünk, most azonban változhat a helyzet: az EA bejelentette, hogy ezentúl visszavásárlási garanciát adnak az általuk kiadott játékokra. Mit is jelent ez pontosan? Azon játékok esetében, amiket az Originen keresztül szerzünk be, és az EA adja ki őket, limitált ideig (elindítás után 24 órán keresztül/megvásárlás után 7 napig/előrendelés esetén megjelenés után 7 napig) dönthetünk úgy, hogy mégsem szeretnénk gyűjteményünkben tudni őket, és visszatérítést igényelhetünk. Ehhez nem kell majd mást tennünk, mint a "request a refund" gombra kattintanunk a vásárlási előzményekben. A szolgáltatás egyelőre 20 országban érhető el, de szeptember 30-ig bezárólag világszerte élesíteni fogják. 

És most következzék egy kis töri óra, hogy mindenki képben legyen: az Origin őse EA Downloaderként indult el 2005-ben, majd 2006-ban EA Link néven folytatta pályafutását, mígnem 2007-ben az EA Store és az EA Download Manager kombinációja vette át helyét. Az általunk is ismert EA Origin 2011-ben debütált, februárban pedig Mac-en is elérhetővé vált. Az Origin márkanevet egyébként '92-ben zsebelte be az EA, amikor rátette a kezét az Origin Systems nevű fejlesztőstúdióra, akiknek az Ultima, Wing Commander és Crusader játékokat köszönhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)