Hirdetés

EA játékok a Steamen?

|

Úgy tűnik, megadja magát az EA, és sok más kiadóhoz hasonlóan ők is igénybe veszik a Valve digitális áruházát.

Hirdetés

A Valve által kitalált, és üzemeltetett Steam sikeréhez kétség nem fér. A kezdeti bugok után a szolgáltatás nagyon magára talált, és tökéletesen működik. Népszerűségét bizonyítja, hogy a különféle kiadók termékei szép lassan mind megjelennek a Valve virtuális polcain. Hogy miért szeretik az emberek ezt a virtuális áruházat, most nem annyira lényeges, mint az a hír, hog az eddig szigorúan elzárkózó EA is beadja talán a derekát. Igaz, az EA rendelkezik saját online bolttal, de az úgy látszik nem elég. Erre utal legalábbis az, hogy ugyan még egy EA játék sem kapható a Steamen keresztül, de már megjelent ott a Spore úgynevezett "eula"-ja. Ez jó eséllyel jelenti azt, hogy hamarosan érkezik oda maga a játék is. Amennyiben pedig a Spore-t megvehetjük ott, miért ne vehetnénk meg a többi EA játékot is? A Crysis és a Crysis Warhead nem számít, mert azt még a Crytek zsírozta le anno a Valve-val, és azok az EA Partners égisze alatt jelentek meg. Megerősítés - vagy cáfolat - egyelőre egyik féltől sem érkezett, szóval tessék a hírt pletykaként kezelni.

spore_wallpaper03.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)