Hirdetés

E3 2013 - Gran Turismo 6 videó és infók

|

Száguldás, valamilyen autó, szerelem - így szól a nóta, és az új címek mellett a Gran Turismo 6 is igyekszik bebizonyítani, hogy van még keresnivalója a sorban. Lássuk, hogy miért is.

Hirdetés

Kár cifrázni a dolgot, a Polyphony Digital csapatának fel kell madzagoznia a gatyát, mert elég komoly riválisokkal kell megküzdeniük most. Az új generáció olyan címekkel kecsegtet, mint a DriveClub, a Forza Motorsport 5, Need for Speed: Rivals és The Crew. Nem lesz egy könnyű  menet.

Mi persze csak örülünk annak, ha a gyártók a kegyeinkért izzadnak, és azért a Polyphony Digital mindig is igyekezett kitenni magáért, láthatóan nincs ez másképp most sem. Először is íme egy kis kedvcsináló Gran Turismo 6 trailer az E3-ról, friss, ropogós:

Aztán már infó is beesett, például a verdákat illetően, egészen pontosan FIA GT3 autók (bármit is jelentsen ez) futnak pályára majd, mint a Nissan DeltaWing Race Car ’12, Chevrolet Corvette Stingray (C7) ’14, BMW Z4 GT3 ’11, Mercedes-Benz SLS AMG GT3 ’11, Nissan GT-R NISMO GT3 N24 Schulze Motorsport ’13, vagy az Audi R8 LMS ultra (Audi Sport Team Phoenix) #3 ’12.

A pályákról is akad némi infó, olyan helyszínek várják majd a tisztelt gázpedál taposó közönséget, mint a Gemasolar (Spanyolország), Willow Springs International Raceway (USA, Kalifornia), vagy a Matterhorn (Alpok). Nyilván lesz még itt több minden, de kedvet kell csinálni.

Emellett az alkotók igyekeztek kiemelni, hogy a grafika és a fizikai modellezés terén is nagyon sokat bütykölték az új részt, tehát a Gran Turismo 6 szimuláció tekintetében is könnyet csal a szemekbe - a szó jó értelmében. További részletek hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)