Hirdetés

DX2 + Thief III hírek

|

A tegnapi napon megjelent néhány igencsak ütős kép, a jelenleg is fejlesztés alatt álló DX2: Invisible War-ból... Az eltelt idő alatt még egy bejelentés is érkezett a témával kapcsolatban, mely szerint a DX2, illetőleg a Thief III is grafikus engine cserén esett át. Eddig ugyanis úgy volt, hogy teljes mértékben az Unreal motorját használják majd, ám ez nem volt elegendő a játék fejlesztőinek. Ezért aztán elég sokmindent (árnyékolás, hangrendszer, fizikai motor, stb.) teljes mértékben átalakítottak benne, aminek köszönhetően egy új engine született... Hát elnézegetve a képeket elég jó munkát végeztek a srácok!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)