Hirdetés

Sword Coast Legends - nem csak izomagyú szörnyeket kell majd legyűrnünk (videó)

|

Már alig több mint egy hónap van a legújabb D&D-játék, a Sword Coast Legends megjelenéséig. A rajtra készülve megnézhetjük, milyen szörnyeket fogunk felszeletelni csapatunkkal, vagy irányítani kalandmesterként.

Hirdetés

Nemsokára újabb alternatívánk lesz a Neverwinter mellett, ha a Dungeons and Dragons legnépszerűbb univerzumában, a Forgotten Realms-ben szeretnénk kalandozni. A Sword Coast Legends ugyanis szeptember 29-én érkezik, ekkor pedig a klasszikus négyfős kalandozó csapat tagjai mellett akár a kalandmester szerepét is felvehetjük.

A játékból persze a megjelenéshez közelítve egyre többet mutat meg az n-Space és a Digital Extremes csapata, legutóbb például a klasszikus D&D-helyszíneken ólálkodó szörnyek közül mutattak be kettőt, a nyers erőre alapozó Ogre Zombiet, és az inkább mágikus támadásokkal operáló Mindflayert, ami akár egymás ellen is fordíthatja egy időre a kalandozókat.

Ha a Sword Coast Legends felkeltette az érdeklődéseteket, érdemes felkeresni a játék YouTube-csatornáját, ahol több korábbi livestream felvétele is helyet kapott, ezek során nem csupán a kalandorok szemszögéből láthattuk a játékot, hanem a fejlesztők azt is megmutatták, hogyan készítenek egy dungeont a profik.

Nektek melyik videojátékos D&D-feldolgozás a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)