Hirdetés

Dungeon Party - Újabb ingyenes MMO a horizonton

|

Hamarosan újabb ingyenes, asztali rendszerekre kihegyezett alkotással bővíthetjük meglévő gyűjteményünket.

Hirdetés

Ezúttal kifejezetten online kalandozásra invitálnak bennünket a Dungeon Party jómunkásemberei. Milyen játékról beszélünk? A Dungeon Party univerzumát a Cyanide gárdájának köszönhetjük, egy csapatjátékon nyugvó szerepjátékot köszönthetünk személyében. Az postafiókunkban landolt képek és hivatalos weboldala alapján inkább fiatalabbak számára ajánlanánk, legalábbis a rajzfilmszerű karakterek és egyes helyszínek megvalósítása apropóján. Természetesen bárki kipróbálhatja, hiszen - mint említettük - teljesen ingyenes, igaz, kénytelenek vagyunk megvárni a zárt bétatesztek végét. Fantasy környezettel megáldott, hősökkel teletűzdelt világba csöppentünk, ahol jól megszervezett csapatok osztják egymást. Létrehozhatjuk saját karakterünket és karácsonyfa módjára feldíszíthetjük, adományozhatunk neki fegyvereket, varázslatokat és trenírozhatjuk képességeiket.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)