Hirdetés

Duke Nukem: Mass Destruction - az első részletek

|

Bejelentés még nem történt, de ügyes redditorok dekódolták a Duke Nukem teaser oldal üzenetét. PC-re és PlayStation 4-re jön, de kicsit más lesz, mint vártuk.

Hirdetés

Múlt szombaton lőtték fel az alloutofgum.com teaser oldalt, melyen egy csomag rágó felett egy számláló állt, ami egy új Duke Nukem játék bejelentését vetítette elő.

Bár nálam még mindig azt írja, hogy karbantartás miatt offline, de akiknek elérhető volt, azok a rágó alatt észrevehettek egy üzenetet, amit elvileg csak 10000 lájk után lehetett volna emberi nyelven elolvasni. Egy redditezőnek viszont sikerült idő előtt dekódolnia az üzenetet, melyben ez állt:

„A királya a PC-re és PlayStationre megjelenő felülnézetes akció-szerepjátékkal, a Duke Nukem: Mass Destructionnel debütál a next-genben. Duke Nukem bolygókon keresztül rúg szét seggeket az Unreal Engine hajtotta galaktikus kalandban, hogy megmentse az elnököt egy végzetes földönkívüli fenyegetéstől. Vadonatúj ellenfelek, soha nem látott, lehengerlő fegyverarzenál és a sorozat számára új mechanikák, köztük tapasztalati pontok és tech-fák segítségével Duke úgy tépi szét az ellenfeleket [ez a kifejezés legfinomabb megfogalmazása], ahogy még soha ezelőtt.”
 

Egy másik üzenet a sztorit taglalja egy kicsit, de olyan hihetetlenül sokat nem tudunk meg belőle. Ebben ez állt:

„Kevesen tudták megjósolni a nagy katasztrófát. A csillagokból érkező pusztulást. egy egykor békés és virágzó fajt. A Kyrr áldozatául esett ennek a rejtélyes és borzalmas erőnek - a virágzó szülőföld, Kyrron egy káosz és ellenségesség uralta bolygóvá alacsonyodott. Egy lángoló, sivatagos szeméttelep lett belőle, ahol a soha véget nem érő, túlélésért folytatott szenvedés dominál.

Csak az élheti túl, aki hajlandó alkalmazkodni. A Kyrr alkalmazkodott. A Kyrr túlélte.

Kyrron mára élettelenné vált földjei a technológiai bővülés által átszőtt életbe sodorták őket. Az egykor kulturált emberekből izom és gép elegye lett - a létezést annyira határozza meg szenvedésük, mint haraguk.

Testük az örökre tönkretett világ sorsára lett kárhoztatva.

A Kyrron radikális változásai egy eddig ismeretlen erő forrását hozták létre. Ennek segítségével térdre kényszeríthettek szomszédos világokat, holott ez egy még kegyetlenebb sorsra átkozta őket. Mintha örökre a Kyrronnite-hez lennének kötve. Egy gazdag világhoz, egy haldokló bolygóhoz, amit hevesen megvetettek.

Ugyanakkor egy másik hatalmas erőnek az a sorsa, hogy megkeresse őket. Segítségével a Kyrr bukása megszűnik és elkezdődik pokolból való felemelkedése...”

Egy korábbi interjúban Frederik Schreiber, a fejlesztő Interceptor vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy elege van már ezekből a humoros, csajos Duke Nukem játékokból, ő egy komoly, Duke-ot megtörni képes ellenfelet, valamint egy idősebb, de badassebb Duke-ot szeretne látni. Lehet, hogy most valóra válik az álma?

Ne feledjétek, nem bízunk vakon a teaser site-okban és úgy összességében az internetben, de kezeljétek úgy, hogy akár még valós is lehet. Hogy tetszene egy ilyen játék? Inkább fogyasztanátok egy FPS-t, vagy azért a felülnézetes akció-RPG se hangzik rosszul?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)