Hirdetés

Dugókerülő jó reggelt! 2011.08.08

|

Ismét elmúlt a nyár, de ez ne szegje kedvünk, csapjunk vidáman a lecsóba!

Hirdetés

Túláradó szeretettel köszöntjük a Lászlókat, és mindazokat, kik eme nemes napon születtek! Szóljon hangosan a Zének, mindannyiunk örömére! Méltányoljátok, hogy nem a Fásy Zsülikés verziót raktam be!

A viccekkel kapcsolatban annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy retro jelleggel, a 2003-as reggeltekből válogattam össze.

Kovács kapatosan botorkál haza. Látja, hogy a lépcsőházban fekszik valaki. - Hol lakik, jóember? - kérdezi segítőkészen. - Egy emelettel feljebb, balra. Felcipeli a sorstársát, kinyitja a baloldali ajtót, beteszi a férfit. Utána visszamegy a földszintre. Megint lát ott valakit. Megkérdezi: - Hát maga hol lakik? - Egy emelettel feljebb, balra. Felcipeli őt is, kinyitja az ajtót, belöki. Megint lemegy. Megint fekszik ott valaki. Kovács most már dühös: - Csak azt ne mondja, hogy maga is egy emelettel feljebb, balra lakik! A férfi nehézkesen feltápászkodik. - De igen, és ha még egyszer belök a liftaknába, pofán vágom.

A medve részegen elfekszik az erdőben. Arra megy a nyuszika. Most leverem a medvén minden fájdalmamat - gondolja - és kegyetlenül elveri. A medve másnap magához tér és érzi, hogy elverte valaki. Elmegy a rendőrségre és jelenti az esetet. A rendőr összehívja az állatokat, és megkérdezi ki verte meg a medvét. Természetesen mindenki lapít. Így hát megkérdezi a medvét, hogy nem emlékszik-e valamire. A medve gondolkodik egy darabig majd így szól: - Hát, csak arra emlékszem, hogy aki megvert annak valami karok vagy csáp volt a fején. A nyuszi tele torokból elkezd üvöltözni a hátsó sorból: - Csiga, csiga szorul a hurok!

Egy vasúti kupéban utazik egy anya a nagylányával, egy katonatiszt és egy kiskatona. Az alagútba beérve elcsattan egy pofon. Mire gondol az anya: "Milyen tisztességes lányom van!" Mire gondol a nagylány: "Milyen attraktív még az anyám!" Mire gondol a tiszt: "Ez a kiskatona szemtelenkedik és én kapom a pofont!" Mire gondol a kiskatona: "A következő alagútban megint behúzok neki egyet!"

Egy nagyon csinos hölgyet megtámadnak az utcán,és mikor segítségért kiált két rendőr terem a helyszinen. A támadók elmenekűlnek,a hölgy pedig hálálkodni kezd. - Mivel tudnám megköszönni Önöknek? Talán ezzel a 20000 forinttal? - Szó sem lehet róla. - hárítja el azonnal az egyik endőr. - És ha levenném a bugyimat? - Arra sincs semmi szükség. - vágja rá megint a zsaru, majd elköszönnek s elmennek. - Miért mondtad, hogy ne vegye le a bugyiját? - kérdi kollégája. - Azért, mert te nőtlen vagy az én feleségemnek meg kicsi lett volna!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)