Hirdetés

Drónok és robotok - a közeljövőbe repíthet minket a Battlefield 6

|

A már többször megbízhatónak bizonyult Battlefield szivárogtató most a következő epizódról árult el izgalmas részleteket.

Hirdetés

Egyre fogy az EA és a DICE ideje, hogy végre megmutassák a közönségnek az idei Battlefieldhez kapcsolódó terveiket. Azt már jóideje biztosra tudjuk, hogy idén érkezik a következő epizód, részletekről azonban eddig csak félinformációkat lehetett hallani.

Most, a Battlefielddel kapcsolatos információk szivárogtatásából már többször jelesre vizsgázott, Tom Henderson is bedobta a maga csomagját, ami nagyjából egybevág a korábbi híresztelésekkel. Elsőként például a játék nevét tisztázza, a posztjában leírja, az idei rész neve szimplán Battlefield lesz.

Hirdetés

A játék időbeli elhelyezését napjainktól nagyjából 10 évre tette meg, ami Henderson szerint azért érdekes, hiszen így olyan technológiák is benne lehetnek az új részben, amik ma még csak prototípusként vannak jelen a harcászatban. Ilyenek például a katonai drónok és a legkülönfélébb robotok is.

A battle royale stílus kedvelői is örülhetnek, a hírek szerint ugyanis érkezik egy újabb ilyen próbálkozás, ez azonban majd csak az alapjáték rajtja után.

Magáról a kampányáról is mesélt, erre igazán korszakalkotóként hivatkozott Henderson. Szerinte a játék sztorijában választhatunk majd, hogy az USA-t, vagy az orosz sereget akarjuk erősíteni, továbbá arra is lehetőségünk lesz, hogy kooperatívan vigyük végig a sztorit a barátainkkal. A többjátékos módról is csupa jót ír, így fogalmazott:

"A multiplayer a Battlefield 3/4-re emlékeztet majd szteroidokon."

A bemutatással kapcsolatban Henderson is májust célozta meg, hozzátette azonban, hogy ekkor még nem fogunk valós gameplayt látni, mindössze egy cinematic, kedvcsináló videót ad ki a fejlesztőcsapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)