Hirdetés

Driver: San Francisco gyűjtői kiadás négy keréken

|

Mindenféle földi jóval megtömött gyűjtői kiadással lepi meg a legelszántabb Driver: San Francisco rajongókat az Ubisoft.

Hirdetés

A francia kiadó E3-as felhozatalában előkelő helyen szerepel a Driver: San Francisco, amiből egy igényes gyűjtői kiadást is megvásárolhatnak a játékosok.



Elsőként minden bizonnyal a Dodge Challenger Hemi R/T Six Pack modell ejti majd rabul a pakk tulajdonosának tekintetét, aki Tanner újabb kalandját még az árnyékszékre is magával viheti képregény (Driver: The Pursuit of Nothingness) formájában. S akkor még nem is említettem San Francisco térképét, amit szintén meg lehet szaglászni, tapogatni bátran.
A többi viszont már ingame tartalom. Kapunk három klasszikus járgányt, amelyeket multiban lehet használni. Igazán kár, hogy az 1963-as Aston Martin DB5, az 1966-os Shelby Cobra 427, és az 1972-es Lamborghini Miura csupán játékbeli garázsunkban parkol, s nem az igaziban.



S hogy teljes legyen a kép, a Driver: San Francisco gyűjtői változatába beruházó idősek és ifjak négy exkluzív multiplayer játékmód örömeit élvezhetik. Tömeges üldözés, taxizás, váltó, valamint a Bullit és egyéb filmekből ismerős száguldozás San Francisco talán leginkább emblematikus helyszínén, a lépcsőzetes kialakítású Russian Hill-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)